ENSURE SUCCESS with ONPASSIVE

Tervetuloa kaikille vieraillemme ja perustajille täällä, – tätä kutsutaan ONPASSIVE:ksi ja tulet kuulemaan hienon esityksen Mike Ellisiltä tänään, meillä on Charles Andy, Dan ja Red itse Marty ja minä  Chris hyvin annan sinulle pienen palan piirakkaa täällä, mutta heitän tämän takaisin Martylle ja aloitetaan fantastinen esitys. Kiitos Chris.

Hei kaikki nyt on 05.04.2022
Mike selittää sinulle tänään bisneksestä, johon uskon, ja eniten meistä minä olen ollut verkossa vuodesta 2004 nyt 18 vuotta, niistä vuosista, etsin 15 vuotta tätä yritystä ja suurin osa myös teistä, jos tulit verkkoon ja halusit ansaita rahaa verkossa kuten useimmat meistä ja jos olet ollut siinä milloin tahansa mukana, sinä kamppailet voinko sanoa sen ja tietää sen, että ehdottomasti voin, koska tiedän. 

En tehnyt penniäkään olin yksi niistä ihmisistä monta vuotta verkossa, kuten muut 98%, 99% ihmisistä vaikka tein mitä piti. Minun piti liittyä yritykseen, joka tuli kertomaan sinulle hanki ensimmäiset sata mukaan ja se oli sama vastaus joka kerta. Pääset sisään, he antavat sinulle kauniin verkkosivuston joissakin tapauksissa replikoidun verkkosivuston ja he sanovat mene ja jaa se kaikkien tuntemiesi kanssa, – joten kun olet päässyt ystäviesi luo ja he eivät enää puhu sinulle, minne menet?

No sitten tiedät, että voit mennä yksin mainostamaan ja maksaa satoja dollareita ja saatat saada yhden rekisteröinnin, mahdollisuudet ovat hyvin heikot suurimman osan ajasta he ovat vain ihmisiä, jotka tekevät samaa kuin sinä, he haluavat myös ansaita rahaa verkossa, näin vuodesta 2004 meni noin 10 – kahdeksan vuotta. Sen jälkeen tapasin Miken ja Danin ja me muodostimme oman tiimin ja luojan kiitos me kaikki työskentelimme toistemme vahvuuksien mukaan ja aloimme rakentaa tiimejä ja opimme markkinoimaan Facebookissa, Twitterissä, missä tahansa sosiaalisen median alustalla ja rakensimme tuhansia tiimejä ja me luulimme, että saavutimme sen, että nyt meillä on maagiset ainesosat ansaita rahaa verkossa, tässä on juuri se ongelma..

Jotta voit rakentaa tiimin, johon tuot ihmisiä, ja arvaat, että he ovat samassa tilanteessa kuin sinä olit kun tulit sisään, hekään eivät osaa markkinoida, he ovat jo häirinneet ystäviään ja perhettään tarpeeksi, että muut eivät kuuntele Sinua enää ja he ovat tehneet myös vähän soolomainoksia ja seuraavaksi asia, jonka tiedät kuukausi myöhemmin, he alkavat lopettaa nopeammin, kuin tuot uusia ihmisiä mukaan. Joten se on noidankehä ja teemme sitä yhä uudelleen ja uudelleen. En tiedä, miksi teemme niin?
En tiedä miksi luulet, että toivomme ehkä jonain päivänä, että iskemme siihen taikuuteen, mitä luulemme sen olevan ja kaikki asettuu paikoilleen eli rakenna ja kouluta tiimi, joka pysyy, ansaitset rahaa ja tiimi ansaitsee rahaa, tuotteet ovat fantastisia ja olemme olevinaan fastasiamaailmassa, mutta se ei ole totta, sitä ei tapahdu ja noin kolme vuotta sitten törmäsin tähän ONPASSIVE yritykseen, joka iski syvälle tajuntaan.

Tunsin Red:n ja hänen parinsa Peter:n, luotin heihin ja olimme olleet yhteistyössä ennenkin ja kysyin heiltä, mitä he tekevät, ja he kertoivat minulle tästä ONPASSIVE yrityksestä, (josta Mike jakaa tietoja Sinulle pian) ja minulla oli mielessä muutamia kysymyksiä, joihin minun piti saada vastauksia tai en aikonut edes tehdä sitä aluksi, koska olin tehnyt liian kauan liiketoimintaa verkossa, mutta puhuimme jopa sellaisen yrityksen luomisesta, jossa on joku mies, joka maksoi niin paljon rahaa ja tekee samalla hyvää, näin törmäsin ONPASSIVE:n, jossa meidän ei tarvitse tehdä tylsiä ja aikaa vieviä asioita..

Minun täytyy tehdä se ja kysyin heiltä, onko siellä automaattinen toimitus?
ja ihmisten ei tarvitse siis värvätä?
Kuten usein täytyy tuoda ihmisiä, jotta voi ylipäätään ansaita rahaa, tämä ei olisi ollenkaan enää mielekästä, meidän on siis rakennettava vähintään verkkosivusto? Ei tarvitse, heillä on automaattiset toiminnot. Ajattelin, että voi luoja, tiedän nyt, että se on 100% automatisoitua. Tuotteet ovat jotain uutta he yrittävät vakuuttaa ihmiset siitä, että ihmiset tarvitsevat sitä enemmän kuin mitään muuta, ne ovat tuotteita, jotka ovat jo jotenkin olemassa olevia, paitsi nämä tuotteet on rakennettu alusta alkaen tyhjästä uuden huipputeknologian avulla sekä vielä sisäänrakennettu tekoälyn toiminnallisuus ja se on 100% automatisoitu, kun lasket kaiken sen yhteen, – olisin ollut idiootti, jos olisin sanonut ei!

Nyt ihmettelen, mikä tämä kauneus maksaa minulle, koska toistaiseksi se kuulostaa joltain jota olen etsinyt koko elämäni ja he kertoivat minulle tämän edullisen hinnan ja lähdin mukaan, en edes epäröinyt, vieläpä erittäin edullinen hinta. Ja siinä se oli.

Luovutan puheenvuoron Mikelle, jotta hän voi jakaa kanssasi esityksen sisällön.
Tämä yritys on viimeinen mahdollisuus, jota koskaan tarvitset elämäsi muuttamiseen, tämä on minun mielipiteeni ja monien muiden ja näet itse ja jos haluat kopion tästä esityksestä ota yhteyttä.

Ei paineita tässä asiassa, jos et halua saada sitä esitystä tai tulla mukaan sekin on ok, pärjäämme mainiosti ilman sinua, mutta haluamme jakaa tätä mahdollisuutta mahdollisimman monelle.
Koska perustaja positioiden tarjoaminen on loppumassa pian ei ole enää paljon aikaa jäljellä tulla perustajaksi ONPASSIVE:n. Tässä on liikekumppanini ja erittäin hyvä ystäväni Mike.

Kiitos Marty se oli loistava johdanto paitsi siihen, mitä et halua löytää verkosta, myös siihen, mitä haluat löytää verkosta ja Chris on sanonut useita kertoja tämä esitelmä on todella tarkoitettu uusille ihmisille. Se on ihmisille, jotka vain tulevat mukaan ja tutkivat ONPASSIVE:a ja Marty sanoi aiemmin, että etsimme aina voittavaa kaavaa. Toisin sanoen tapaa ansaita rahaa verkossa ja tänään uusille ihmisille tiedoksi, siksi olet täällä tietääksesi, kuinka voit tulla verkkoon ja miten oikeasti voit tehdä rahaa verkossa ja miten voit huolehtia niistä taloudellisista tarpeista, joita Sinulla on ja etsiä taloudellista vapautta, jota me kaikki etsimme, ja sitä ONPASSIVE tulee olemaan.

Puhumme tämän päivän ONPASSIVE:sta ja aloitan yrityspuolesta vain antaaksesi sinulle käsityksen siitä, kenen kanssa olet tekemisissä ja sitten menemme suoraan siihen, mitä ONPASSIVE voi tehdä sinulle, jotta he voivat antaa sinulle helpon tavan ansaita rahaa verkossa sekä todella huolehtia näistä taloudellisista tarpeistasi ja saat taloudellisista turvallisuutta ja jälleen sitä me kaikki etsimme.
Ihmiset tulevat ONPASSIVE:n, aluksi etsiessän tapaa ansaita rahaa, jota he etsivät alun perin ja nyt kun olet sisällä tulet innostumaan paitsi siitä, mitä ONPASSIVE voi tehdä sinulle, mitä ONPASSIVE:sta yleisesti on ja miten se todella muuttaa kaiken, sekä miten se muuttaa ajattelutapaasi ja antaa sinulle ehdottomasti sen tavan kehittää tuloja oikeasti verkossa, joten puhutaan tästä.

ONPASSIVE on tekoälyä käyttävä tietotekniikka yritys. Nämä ovat mm. digitaalisia tuotteita verkossa, joilla on nytkin suuri kysyntä ja isot tuotemarkkinat jotka meillä nyt on, ovat täysin tähtitieteelliset ja kun ajattelemme ONPASSIVE:a, meidän on kerrottava Ash Mufareh:sta joka on yrityksen toimitusjohtaja ja visionääri, hän on aivot kaiken tämän takana ja antanut luottamuksen ONPASSIVE:ssa jo kolmen viime vuoden aikana hän on kehittänyt ONPASSIVE:a siihen, mitä se on tänään ja se on miljardin dollarien yhtiö, ja tämä saavutus on jo ennen kuin olemme aloittaneet edes ONPASSIVE:n lanseerauksen maailmalle.

Nyt olemme matkalla maailmanlaajuiseen lanseeraukseen, mutta ONPASSIVE on tehnyt jo jotain todella poikkeuksellista, Ash Mufareh on rakentanut miljardin dollarin liiketoiminnan jo ennen lanseerausta maailmalle, tätä ei ole koskaan ennen tehty liiketoiminnan historiassa eikä tehty edes koko maailman historiassa.

Mutta ONPASSIVE on niin paljon suurempi jo tänään ja haluan antaa sinulle pari esimerkkiä siitä, mitä tapahtui vain antaakseni sinulle ajatuksen siitä, kuinka suuri ONPASSIVE itseasiassa on jo tänään, juuri äskettäin Ash Mufareh (30.3.2022 ONPASSIVE Live Event) ilmoitti meille, että ONPASSIVE on Arabiemiraateissa (UAE) Okei, se on todella iso juttu. Arabiemiraatit on taloudellinen keskus se on yksi suurimmista finanssikeskuksista maailmassa sekä sijaitsee Lähi-Idässä ja kun alamme ajatella Yhdistyneitä Arabiemiirikuntia ja päästä kyseiseen maahan ja pystyä osallistumaan heidän ekosysteemiin talousjärjestelmässä tämä on hyvin vaikeaa, jos et ole yksi maailman isoimmista ja tunnetuimmista yrityksistä et pääse Yhdistyneisiin Arabiemiirikuntiin, se ei vain tapahdu.

Liiketoimintaa emme ole edes vielä julkaisseet, silti olemme jo Arabiemiraateissa, mutta se paranee vielä tästä, Dubain rakennus nimeltään Burj Khalifa joka on maailman korkein rakennus, mitä Ash on tehnyt? Ash osti kaksi kerrosta ONPASSIVE:lle, eivätkä ne ole mitään tavallisia kerroksia, yksi kerros on ylimpänä saatavilla ollut 151 kerros ja toinen on 134 kerros. Et pääse tähän rakennukseen, ellet ole merkittävä toimija liiketoiminnassa maailmanlaajuisesti ympäri maailmaa.
Tämä tapahtui jo aiemmin 30.03.2022 tai niin on tapahtunut vain ONPASSIVE:n kanssa, joka omistaa nuo kaksi kerrosta ja kun ajattelet olevasi Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa, jokainen yritys, joka haluaa päästä Arabiemiirikuntaan on käytävä läpi ajanjakso, jossa UAE tarkastelee yritystä nähdäkseen, oletko oikeutettu edes tulemaan maahan ja vielä paljon vaikeampi päästä arvostettuun Burj Khalifa rakennukseen, tämä on niin tärkeä juttu, kun olet tässä rakennuksessa ja kun olet rakennuksen ylimmässä mahdollisessa toimisto kerroksessa, se johtuu siitä, että olet silloin merkittävä toimija maailman ekosysteemissä ja maailmannäyttämöllä, joten kun ajattelet ONPASSIVE:a ymmärrät, mitä Ash on tehnyt sekä saavuttanut – pelkästään yhden vuoden aikana ja mihin hän vei meidät ja mitä tämä tekee sinulle ja minulle yksilöinä, jotka ovat mukana ONPASSIVE:ssa.

Useimmat yritykset haluavat päästä tähän tilanteeseen, jossa ovat muut tunnetut miljardien dollarien yhtiöt, haluavat päästä tähän paikkaan, ja kun ihmiset kuulevat ONPASSIVE:n jo olevan siellä. Yksi iso läpimurto jo saavutettu emmekä ole oikeastaan vielä menneet maailmanlaajuiseen lanseeraukseen ONPASSIVE:n kanssa, olemme siinä prosessissa juuri nyt.

ONPASSIVE:ssa suuri yritys ja paljon liikkuvia osia, mutta kun alamme puhua siitä, mitä ONPASSIVE aikoo tehdä Sinulle ja minulle tästä eteenpäin se on erittäin helppo ymmärtää ja Ash on tehnyt siitä tällaisen, vaikka yrityspuoli on erittäin monimutkainen kokonaisuus, kun kyse on niistä henkilöistä, jotka liittyvät ONPASSIVE:n ja vieläpä erittäin helposti. Ymmärtämisen takia mennään samalle sivulle, olemme todella kiinnostuneita tästä ONPASSIVE:sta suosittelen, että jatkat asioiden tutkimista ja on todella siistiä nähdä, mitä Ash ja hänen tiiminsä on tehnyt ympäri maailmaa ja vieläpä todella siististi, mutta kun alat nähdä, mitä hän tekee meille, nuo yksilöt liittyvät mukaan, ovat todella innoissaan siitä, mitä ONPASSIVE tekee heille ja kun tulet ONPASSIVE:n, huomaat miten he tekevät asiat hyvin yksinkertaisesti, ja aion mainita neljä konseptia ja sitten käymme niitä hieman läpi.

Ensimmäinen pointti on itserahoitus, maksat omasta taskusta vain kerran, sinun ei tarvitse enää koskaan ottaa rahaa omasta taskustasi.

Seuraava pointti on se, että sinut pakotetaan menestymään, mikä tarkoittaa vain sitä, että ansaitset rahaa ONPASSIVE:sta ja sitten sinä otat ajatukseen mukaan tuotepuolen, asiakaspuolen ja volyymin ja ymmärrät, miten kaikki tämä toimii siten, että pitävät meistä huolta, kun tulimme mukaan aluksi, he aloittivat rakentamalla meille jokaiselle oman myyntimarkkinointialustan, jonka he laittavat IT-puolen digitaalisiin työkaluihinsa, he tekivät tämän alustan meille sekä Sinulle ja sitten he kytkevät tämän toiseen työkaluunsa, joka on tekoäly ja mitä se tekee? Se tekee yrityksestäsi sataprosenttisesti automatisoidun, miksi se on niin tärkeää?
Tiedät, että useimmilla ihmisillä ei ole aikaa tai kykyä tulla verkkoon ja oppia itse taitoja, joita tarvitsee menestymiseen esim. verkossa, se prosessi kestää hyvin kauan, kun taas ONPASSIVE on huolehtinut siitä, että myyntimarkkinointialusta on kytketty tekoälyyn ja se on 100-prosenttisesti automatisoitu.
ONPASSIVE hallitsee kaiken tämän ja kun tulemme ONPASSIVE:n, he tekee kirjaimellisesti töitä meille, he eivät vain rakenna markkinointialustaa ja kytke sitä tekoälyyn, vaan he avaavat IT-työkalupakin ja vetävät esiin liikenteen työkalun ja kaikki tämä liikenne saa asiakkaat näkemään ONPASSIVE:n tuotteet, kun asiakkaat näkevät nämä tuotteet he rakastuvat tuotteisiin, tulevat ostamaan tuotteet ja käyttävät sitten näitä tuotteita.

ONPASSIVE hallitsee kaiken tämän, mutta kohdistettu liikenne saa läpimurron tuotteisiin, kun tuotteet ovat erittäin laaja-alaisia ja tuotteet vielä vaihtuvat asiakasmarkkinoinnissa asiakkaiden mieltymisten mukaisesti.

Markkinointialusta jossa on kaikki tuotteet, joita käytämme markkinoidaksemme verkossa esimerkiksi koulutusalustaa O-Cademy:a, HR-alustaa O-Staff eli henkilöstöhallinta ohjelmistoa, verkkoseminaari (webinar) alusta O-Connect:a.
Olemme Zoom:ssa tekemässä tätä esitelmäännyt, kun katsot ONPASSIVE verkkoseminaarialustaa ja vertaat sitä Zoom:n. Pidät mielessä kaikki tuotteet ONPASSIVE:ssa on rakennettu alusta alkaen itse, kaikki ovat huippuluokan tuotteita, itseasiassa parhaimmat tuotteet mitä vaan voit päässäsi kuvitella, tuotteet ovat parempia ja vielä alhaisemmalla hinnalla kuin muilla, ja kaikki tuotteet käytettävissä yhdestä samasta paikasta eli kaikki tarvitsemasi tuotteet saman katon alla.
Nyt ymmärrät, meillä on parhaimmat tuotteet halvalla hintalapulla, joten asiakkaat kerääntyvät mielellään käyttämään tuotteitamme.

Kun vertaat vaikka verkkoseminaarialusta O-Connect:a Zoom alustaan, jolla olemme nyt tätä esitelmää pitämässä, ei kannattaisi edes tehdä vertailua Zoom-alustaan joka on vanhentunutta tekniikka ja hyvin vanhaa tekniikkaa ja täysin intohimoton webinaarialusta.
Upouusi teknologia nyt kaikissa näissä tuotteissa, jotka on ONPASSIVEn käsityötä, nämä ovat erittäin haluttuja ja suuri kysyntä markkinoilla ne ovat kaikki miljoonien miljardien dollarien markkinoita, joita yritykset ovat yksittäisillä tuotteillaan nyt markkinoilla pystyneet tarjoamaan, mitä ONPASSIVE tekee?
He tuovat asiakkaita meidän hyväksi, on poikkeuksellista, kuinka monta asiakasta tulee ja he laskeutuvat organisaatioosi, kun pidämme mielessä läpimurron tekevää liikenteen puolta ja ONPASSIVE.ssa olevien tuotteiden vuoksi on tulossa useita miljoonia ihmisiä, jotka tulevat ensimmäisenä vuonna käyttämään tuotteitamme ja puhun siitä enemmän esitelmän loppuvaiheessa.

Mutta on todella poikkeuksellista, mitä Ash Mufareh on jo tehnyt kun lisäät tähän tuotteet, asiakkaat ja sitten volyymin/potentiaalin ja nämä neljä yksinkertaista pientä käsitettä pitävät sinut keskittyneenä siihen, mitä ONPASSIVE tekee puolestasi, kun tulet mukaan se on itserahoittavaa toimintaa, tämä on ns. yrityksesi omarahoitus, jonka maksat kerran omasta taskusta, et koskaan maksa taskustasi uudelleen, he pakottavat sinut menestymään, he pakottavat sinut ansaitsemaan rahaa ja sitten lisäät tähän ajatukseen eri tuotteita, asiakkaita ja volyymin.

Miten pääset ONPASSIVE:n ja aloitat osallistumaan tänään?
On vielä tarjolla asema, jota kutsutaan perustajan asemaksi, se on tarkoitettu varhaisille linnuille, jotka nappaavat madon aikaisemmin kuin muut. Se, mitä perustaja-asema tekee Sinulle, on todella poikkeuksellinen asia numero yksi, koska se lukitsee sinut ONPASSIVE yritykseen, joka taas lukitsee sinut läpimurroksi kutsuttuun palkkiorakenteeseen, joka on todella tärkeää ymmärtää, koska me kaikki haluamme saada palkkioita ja tulla perustajaksi, hakataan vielä kiveen, että olet lukittuna yritykseen ja olet lukittu yrityksen palkkiorakenteeseen, ONPASSIVEn palkkiorakenne on vielä parempi tänään.

ONPASSIVE on jo aloittanut markkinointikampanjansa, ja markkinointikampanjat ovat meille olennaisin osa ja kun tulet mukaan ja sinusta tulee perustajajäsen, he todella alkavat rakentaa ensimmäisenä päivänä, jona tulet sisään, he alkavat rakentaa yritystäsi näiden markkinointikampanjoiden avulla ne ovat jo käynnissä ja kun tarkastelemme näitä markkinointikampanjoita, miksi ne ovat niin tärkeitä?
Koska ne lyhentävät aikaa tienaamiseen, kun siirrymme ONPASSIVE:n maailmanlaajuiseen lanseeraukseen, jos sinulla on jo valmiina organisaatio, jota on jo rakennettu jonkin verran, kun mennään maailmanlaajuiseen lanseeraukseen ja ONPASSIVE alkaa maksamaan meille palkkioita ja jäännöstuloa. Se on todella dynaaminen, koska se lyhentää aikavälejä ja saa sinulle sen tilanteen, jossa talousasiat eivät ole enää sinulle ongelma, ja sen me kaikki haluamme saada hyvin nopeasti.

Kun mietimme markkinointikampanjoita, joita ONPASSIVE tekee perustajan hyväksi, se lyhentää aikavälejä, mutta se tekee vieläkin enemmän kuin sen, kun puhuimme aiemmin liikenteestä, koska olet perustaja ja menemme maailmanlaajuiseen lanseeraukseen perustajajäsenet saavat aina enemmän liikennettä liiketoimintaansa kuin tavallinen henkilö.
Se on todella tärkeää ymmärtää, koska mitä enemmän liikennettä sinulla on, se on todella avain verkkoyrityksesi tulojen rakentamiseen, jolloin sinulla on oltava massiivinen liikenne ja koska olet perustajajäsen, saat enemmän liikennettä juuri sen ONPASSIVE perustajajäsenyyden myötä sekä perustajajäsenyys on hyvin erityinen, Ash Mufareh pitää näitä henkilöitä kumppaneina ja perustajajäseninä, hän haluaa huolehtia perustajajäsenistä enemmän kuin mistään muusta, sieltä se menestys tulee.
Hän haluaa varmistaa, että kaikki perustajajäsenet pääsevät siihen paikkaan, jossa heidän ei tarvitse olla huolissaan taloudesta. Joten perustajajäsenyys on myös muita asioita, jotka liittyvät mm. perustajajäsenbonuksiin, joita Ash myös jakaa kanssamme, joka on pian tulossa, kun menemme maailmanlaajuiseen lanseeraukseen, mutta perustajajäsenyys on todella iso juttu.

Perustajajäsenyys se on vain 97 dollaria + viisi dollaria, jos käytät korttimaksua, tämä lukitsee sinut yhtiöön palkkiorakenteeseen ja lukitsee sinut kaikkiin muihin asioihin, joista olen puhunut.

Nyt perustajajäsenyydestä, koska olemme niin lähellä maailmanlaajuista käynnistämistä varsinaiseen maailmanlaajuisen lanseerauksen ONPASSIVE:n kanssa uskon, että meillä on vain muutamia viikkoja jäljellä ja sitten Ash Mufareh poistaa tämän mahdollisuuden ja siihen asti perustajajäsenet, jotka ovat kaikki perustajjäsenet mitä koskaan tulee olemaan, ei koskaan tule olemaan enää uusia perustajajäsen mahdollisuuksia, luulen, että meillä on muutamia viikkoja jäljellä kaksi, kolme, neljä en todellakaan tiedä, mutta luulen, että se päättyy hyvin nopeasti ja Ash kertoo siitä meille.

Perustaja-asema, tule perustajajäseneksi ja lukitse se ONPASSIVE:n, et tule katumaan sitä. Koska olet mukana ONPASSIVE:ssa ja opit lisää, näet kuinka ainutlaatuinen asema se on ja mitä se tekee tehdäkseen tulosta Sinulle ja loppujen lopuksi se, mikä on tärkeintä, kun menemme maailmanlaajuiseen lanseeraukseen, miten me kaikki tulemme näkemään ONPASSIVE:n maailmanlaajuiseen lanseerauksen myötä, meidän kaikkien on tultava ONPASSIVE:n ja tulemme sisään ensin asiakkaina, joten tulemme sisään maksamme maksun, joka on välillä 200 – 300 dollaria emme tiedä mikä se summa on, luulen, että tiedämme sen hyvin nopeasti, – mutta maksat sen maksun, jonka me kaikki maksamme.

Saat ONPASSIVE:n työkalut sitten menet onlinetoimistoon, napsautat painiketta, josta tulet itsenäiseksi jälleenmyyjäksi IT-tuoteille. Miksi kävin tämän läpi? Meidän kaikkien on tultava jälleenmyyjäksi sitä ennen ONPASSIVE ei voi maksaa meille, joka liittyy sääntöihin ympäri maailmaa, mutta kun teemme sen ONPASSIVE voi aloittaa keräämään ”omenoita”, ja raha alkaa virtaamaan.
Perustajajäsenet, joista tulee itsenäisiä jälleenmyyjiä IT-tuotteille, maksetaan aktivointimaksu/tilausmaksu, joka on kuukausimaksu, kun tarkastelemme kyseistä maksua se on kertaluonteinen maksu, jonka maksat kerran taskusta, vaikka se on kuukausimaksu, kuukausimaksun maksat sen jälkeen passiivisesta tuotosta automaattisesti.

Perustajamaksu, joka on myös kertaluonteinen maksu, maksat myös sen vain kerran.

Sanoin aiemmin siitä 300 dollarin maksusta, jos se on vähemmän kuin 300 dollaria. Se on mukava yllätys. Kun olemme maksaneet tuon noin 300 dollaria, miten saamme rahaa ONPASSIVE:sta käyn hyvin nopeasti läpi palkkiorakennetta esimerkin muodossa saat palkkiota kuin provisiomyyjä, joka työskentelee yrityksessä, provisiolla, jos myyt 100 dollarilla, ja saat 10 prosenttia, tienaat tällöin 10 dollaria, – niin ONPASSIVE maksaa kaiken saman logiikan mukaisesti itsenäisille jälleenmyyjille IT-tuotteiden myynnistä.

Mitä ONPASSIVE tekee meille, siitä tulee erittäin jännittävää, tuloksesi tulee erittäin jännittäväksi, koska pelkkä volyymi, jolla ONPASSIVE tuo asiakkaita lisää mukaan ja ONPASSIVE:n tuote volyymi.

Tuotteet ovat kokonaan ONPASSIVE:n omia, parempia kuin mikään muu markkinoilla oleva ja vielä halvemmalla, asiakkaat tulevat mukaan jo tästä syystä. Koska tuotteet ovat parempia, se helpottaa heidän elämäänsä, mikä taas helpottaa heidän työtään, mikä tekee heidän tuloksestaan paremman, todella yksinkertainen kaava ja kun alamme tarkastella volyymia, joka ONPASSIVE:lla on, kerron sen hyvin nopeasti tänään on jo kymmeniä tuotetta joita tarjotaan maailmalle ja aion puhua vain neljästä tuotteesta.

O-Connect, joka on ONPASSIVE:n webinaarialusta, haluan puhua myös O-Staff henkilöstönhallinta ohjelmistosta, joka on HR-alusta. Tätä tarvitsevat yritykset voivat tulla sisään ja hallita henkilöresurssejaan heidän omassa liiketoiminnassaan, kolmas tuote on O-Cademy, joka on koulutusalusta ja sitten neljäs tuote on O-Traffic liikennealusta, jos tarkastelemme näitä neljää markkinarakoa ja yrityksiä, jotka palvelevat näitä markkinarakoja tänään, joilla he tekevät 480 miljardien dollarien tulot vuodessa ja se on paljon rahaa.

ONPASSIVE:ssa tuotteet on niin hyviä, koska ne ovat parempia ja alhaisemmalla hinnalla, kuinka paljon siitä markkinoista otamme ensimmäisenä vuotena?
Jos pysymme hyvin konservatiivisina ja sanomme, että otamme vain 10 prosenttia markkinoista, – joka on 48 miljardia dollaria tulossa kohti ONPASSIVE:a ja tästä ainutlaatuisesta asiasta Ash Mufareh on kertonut meille monta kertaa, että hän haluaa jakaa vaurauden perustajajäsenten ja jälleenmyyjien kanssa ja jos noilla neljällä markkinoilla tuomme 48 miljardia dollaria ONPASSIVEn, Ash Mufareh haluaa jakaa suurimman osan siitä perustajajäsenten kanssa ja se ei ole 10 tai 12 prosenttia, se on 50, 52, 55, 60 prosenttia ja kun alat jakaa tällaisia tuloja perustajajäsenten kanssa, näet tien eteenpäin hoitaakseen sen tuloksen uudelleen, joka on vain neljä ONPASSIVE tuotetta, tekevätkö he enemmän noissa neljässä tuotteessa?
Luulen, että he voisivat tehdä 15, 20, 25 prosenttia siitä, jolla viedään markkinoita kilpailijoilta joka on siellä nyt uskon, että he voisivat tehdä sen jokaisella tuotteella, joka ONPASSIVE:ssa on ja markkinoida sen maailmalle kaikki on tuotteita jolla on suuri kysyntä, moni on korkean markkinaraon tuote ja en tiedä millaisia tuloja ONPASSIVE:sta on ennustettu, mutta ensimmäisenä vuonna ONPASSIVE toisi yli 100 miljoonaa asiakasta, jotka eivät halua käyttää läpimurto tuotteita ja muista ONPASSIVE:ni, on ensisijaisesti asiakaslähtöistä liiketoimintaa, vaikka saamme osallistua ONPASSIVE:n, joten liikevaihdon määrä, joka tulee olemaan ja joka jaetaan kanssamme ONPASSIVE perustajajäsenien kanssa.
Joka tulee olemaan poikkeuksellista, kun ajattelet ONPASSIVE:a pidä mielessä, että olemme maailmanlaajuinen yritys jo tänään, olemme yli 200 maassa, ei ole pätevyysvaatimuksia tullakseen mukaan, sinulla ei tarvitse jakaa mahdollisuutta, sinun ei tarvitse myydä, sinun ei tarvitse rekrytoida, josta Marty puhui alussa ja kun ajattelet sitä, tuloja ei ole rajoitettu ja on taattu, että menestyt ONPASSIVE:ssa.

Kun ajattelet Ash Mufareh:a, hänellä on iso sydän ja hän yhdessä ONPASSIVE:n kanssa todella auttaa 97 prosenttia ihmisistä verkosta, jotka ovat epäonnistuvat verkkobisneksessä mistä tahansa syystä. Käännä tämä numero ympäri ja kaikista 97 % ihmisestä, jotka tulevat osallistumaan ONPASSIVE:n, tulevat menestymään. ONPASSIVE:n tulemisesta perustajajäseneksi lukitsee asemasi ONPASSIVEn aiemmin mainittuna, mielestäni sinulla on vain jotain viikkoja aikaa tehdä se.

Ja sitten valmistaudu, olemme hyvin lähellä ONPASSIVE:n maailmanlaajuista lanseerausta, – olemme siinä prosessissa juuri nyt, Ash jakaa meille asioita jopa päivittäin, viikottain ja hänellä on uutta tietoa meille melkein päivittäin nyt, joten tule perustajaksi, valmistaudu taloudellisen tilanteen muutokseen ja valmistaudu elämäsi muutokseen, tämä on todella hieno matka.

Tämä liiketoiminta on tehty, jotta meillä kaikilla olisi se voittokaava saada tuloja, jotta voidaan ansaita jäännöstuloja (toistuvaa tuloa) ja lopulta rakentaa vaurautta verkossa, joten tämä oli minun esitykseni tänään. Toivottavasti se antaa sinulle hyvän idean ONPASSIVE:sta, missä olemme, mihin olemme menossa ja mitä ONPASSIVE tekee meille kaikille. Minä annan puheenvuoron Chrisille.

Kiitos paljon jälleen kerran erinomainen ja intohimoinen esitys.
Minulla on erittäin lahjakkaita ihmisiä tässä paneelissa. Annan puheenvuoron Dan:lle ja Dan voit antaa sen seuraavalle kaverille.

Mike, kiitos jälleen, että teit uskomattoman työn, kuten tavallista, korostamalla ja antamalla kaikille hämmästyttävän yleiskatsauksen siitä, mistä ONPASSIVE:ssa on kyse.

Minulla oli 30 vuoden ura lääkinnällisten laitteiden myynnissä ortopedisille kirurgeille ja vietin suurimman osan elämästäni leikkaussalissa, joten minulla oli tapana unelmoida siitä, että voisin saada vapauden, koska käyttämäni aikani ei ollut omaani, joten vietin vuosia etsimällä tapaa saada aikaan sen vapauden, poistaa stressin ja rakentaa vaurautta verkossa, kuten useimmilla meistä täällä paneelissa, kaikilla erilaisia taustoja ja meillä kaikilla on yhteinen intohimo online-menestykseen ja viime vuosina tämä on tuonut meidät lähelle monia ihmisiä ympäri maailmaa ja olemme kehittäneet läheisiä suhteita, jotka jatkavat kasvuaan, on hämmästyttävää, kuinka monta ihmistä kannattaa tätä hämmästyttävää Ash Mufareh:n visiota.

200 maata ja meillä on yli miljoona perustajajäsentä. Se on valtava määrä visioon luottavia ja olemme kaikki innoissamme, koska emme ole vain valmiita ”räjäyttämään” maailmaa tämän yrityksen kanssa, olemme jo prosessissa juuri nyt, ja voin rehellisesti sanoa, että viimeisten kolmen vuoden aikana katson taaksepäin, tämä on ollut jo elämäni matka, – ja koska olemme lähellä avata ovet auki kaikille ja meillä on etuoikeus olla perustajajäsen.

Mike teki hämmästyttävän tehtävän selittää tämän kaiken, mikä liittyy perustajana olemiseen ja toivon, että saat vain muutaman niistä asioista napattua mukaasi, hän puhui tuotteista ja niiden vaikutuksista ja miten ne on rakennettu tyhjästä ja vielä tekoäly sisällytetty tuotteisiin ja koska nämä tuotteet ovat ylivoimaisia mihin tahansa verrattuna, mitä ONPASSIVE muutenkin on, meistä tuntuu, että meillä ei todellakaan ole paljon kilpailijoita ja aiomme häiritä monia yrityksiä, jotka monet teistä tunnistavat/tietävät joten olemalla osa ONPASSIVE:a ajattele, mitä tämä tarkoittaa olla osana yritystä, joka ohjaa kohdennettua liikennettä sivustollesi, lisää asiakaskuntaasi, jotta voit ansaita palkkioita uudestaan ja uudestaan. Okei ja se tarkoittaa, että kun nämä asiakkaat tulevat liiketoimintaasi, koska tämän yrityksen arvo on niin uskomatonta, että he eivät koskaan lähde, he eivät koskaan jätä yritystäsi ja uskokaa minua, se on todellinen verkkoliiketoiminnan malli ja se on yritys, joka luo sukupolvien ylittävää rikkautta.

Sinä ja perheesi, joten kun sinulla on tekoälyn ohjaama yritys, joka seuraa kävijöitä, vastaavat kysymyksiin, tekee myynnin ja tekemällä kaiken tämän automatisoidussa prosessissa riippumatta siitä, haluatko olla aktiivinen vai passiivinen tässä liiketoiminnassa ja voi toki olla aktiivinen liiketoiminnassa ja jakaa tämän mahdollisuuden kenen tahansa kanssa. Koska ONPASSIVE on niin uskomaton yritys, voit olla täysin passiivinen mutta joka tapauksessa menestyt tällä alalla, joten se on edullinen tapa saavuttaa sukupolvien rikkaus ja kaikki on automatisoitu sinulle, sinun ei tarvitse kasvattaa organisaatiotasi, ei tarvitse värvätä ihmisiä mukaan, joten olemme jo todenneet, ovet sulkeutuvat melko pian ja perustajajäsenen asema päättyy paitsi hetkeksi myös ikuisesti.

Joten ehdottaisin, että menisit sen henkilön luokse, joka pyysi sinut tähän esitykseen, rekisteröidy ja liity seuraamme elämäsi matkalle.

Luovutan puheenvuoron Charlesille.
Kiitän sinua niin paljon siitä panoksesta mitä Mike antoi upeasta esityksestä jälleen kerran ja myös Marty, joka kertoi yhteenvetona hänen tarinansa verkossa, kiitos.

Miken puhuttua ei ole paljon lisättävää haluan vain sanoa tämän ja koska näen vieraita, jotkut teistä ovat vieraita täällä tänään ja olette saattaneet tehdä muita asioita ja saatat ihmetellä, miten tämä eroaa kaikista muista mahdollisuuksista ja kerron sinulle koska olen tehnyt niin monia erilaisia asioita, että on helpompi laskea ne, joita en ole tehnyt, kuin laskea ne, jotka olen tehnyt, ja sen vuoksi keksin kolme pääasiallista syytä, miksi tämä on ainutlaatuinen numero yksi, sinun ei tarvitse rekrytoida tai myydä mitään edes yhdelle henkilölle ansaitaksesi rahaa.

Mike käsitteli sitä, mutta haluan vain korostaa, että rekrytointi tai myynti on inhimillinen heikkous, ja siksi tilastot sanovat, että meistä, 97% jotka yrittävät värvätä, epäonnistuvat ja ONPASSIVE on ratkaissut tämänkin ongelman ja kun sanon, ansaitse rahaa rekrytoimatta en puhu työn muutoksesta, puhun että jätät lapsillesi valtavan perinnön, myös lastesi lapsille jne.

Numero kaksi, sinun ei tarvitse maksaa omasta taskusta kuukausittain. Maksat kerran aktivointimaksun ja maksat automaattisesti seuraavan kuukauden tilausmaksun automaattisesti tulevista tuloistasi järjestelmän sisältä. Monessa muussa joudut maksamaan omasta taskusta kuukausittain. ONPASSIVE on ratkaissut tämänkin ongelman.

Kuten Mike sanoi, kun laukaisemme, maksat kerran omasta taskusta ja olet valmis numero kolmeen ja tämä on niin tärkeää kaikille niille yrityksille, menet mahdollisuuteen mukaan ja yhtäkkiä ne katoavat, onko tällä yrityksellä laillisia elinkelpoisia tuotteita, jotka ovat laillisia elinkelpoisella tavalla, tarkoitan välttämättömällä sellaista jota ihmiskunta sinä ja minä tarvitsemme päivittäin, tarkoitan, että emme kuole, jos emme tee tai saa niitä, mutta elämä tulee olemaan kurjaa ajattele vaikka Internet-yhteyttä nykyään.

Okei, menet jonnekin ensimmäinen asia, jonka haluat tietää ”hei mikä on Wi-Fi täällä?”, ”mikä on pääsykoodi?”. Ajattele älypuhelimia tänä päivänä ja elämä ilman älypuhelinta on kurjaa, ne ovat sellaisia asioita, joista puhun digitaalisista palveluista, ONPASSIVE on laillisin toteuttamiskelpoinen digitaalisten palvelujen tarjoaja tänä päivänä ja ONPASSIVE tarjoaa kaiken tämän, käsittämättömän arvon Sinulle ja erittäin korkea kysyntä tuotteilla ja alhaisemmalla hintalapulla, kuten ystäväni Mike sanoi, nyt löydätte yrityksiä, joilla on yksi tai kaksi tällaista asiaa mainittu, mutta ei kaikkia kolmea, jos löydät yrityksen, jossa on kaikki kolme näistä asioista, jotka juuri mainitsin, takaan sinulle tässä paneelissa olemme iloisia voidessamme olla ensimmäiset asiakkaasi.

ONPASSIVE on ainoa, joka voi ylpeillä kaikista kolmesta miksi?
Tekoälyn ansiosta, uuden teknologian ansiosta meitä on siunattu olemaan mukana, kerromme vain hyppää kyytiin, koska juna on jo höyryämässä ja olemme lähdössä suurella nopeudella liikkeelle ja sinä häviät jos jäät seisoskelemaan laiturille ja juna menee ohi.

Hän joka kutsui sinut tänään katsomaan tätä esitelmää, hän ajattelee ja välittää sinusta, hän ei kuitenkaan tarvitse sinua, me emme tarvitse sinua, koska emme tarvitse kaikkia ihmisiä perustajaksi, yritämme vain siunata joitain ihmisiä, joista välitämme. Annan puheenvuoron Red:lle.

Olen ollut ONPASSIVE:ssa jo hyvin kauan ja joka ikinen päivä vaan paranee, rakastan sitä niin paljon, miksi?
Koska tiedän, että tämä mahdollisuus on avoin ja ehdottomasti kaikkien saatavilla, joilla ei ole pätevyyttä ja mitä tarkoittan pätevyydellä monet ihmiset ajattelevat, että minulla ei ole tietokonetta, en voi tehdä sitä, en tiedä mitään Internetistä en voi tehdä kaikkia tällaisia asioita, joita minun on tehtävä menestyäkseni.

ONPASSIVEn on vain oltava mukana ja se on todella tärkeätä ja miksi sanon sen?
Mike on kertonut meille tänään yrityksestä joka tekee kaiken puolestasi automatisoidusti kun mietit todennäköisesti, miten se tekee kaiken tämän työn, se toimii, koska maksamme siitä, että yritys tekee sen puolestamme heti, kun aktivoimme tilimme ja kun samalla käynnistämme liiketoiminnan maailmalla, tämä maksu yritykselle meiltä perustajilta on juuri se maksu jolla yritys tekee työt puolestamme, he tekevät sen, he mainostavat meitä, rakentavat meille verkkosivustot, antaa meille verkkotunnukset, kaikki nämä asiat kun he ovat tehneet meille, he myös seuraavat kaiken asiakastuen kanssa, joten sinun ei tarvitse edes huolehtia yhteydenpidosta asiakkaisiin tai mihinkään tällaiseen, koska se kaikki on automatisoitu tekoälyn toimesta, jonka he ovat kutoneet jokaiseen heidän tuotteistaan, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään. En ole kovin hyvä tietokoneiden kanssa, en tiedä paljoakaan internetistä tai miten se internet toimii.

Riittää jos sinulla on halu ansaita ylimääräistä rahaa verkossa, tämä on oikea mahdollisuus sinulle miksi?
Koska erittäin alhainen hinta ja saat siitä niin paljon irti ja se on ehdottomasti saatavilla kaikille, mutta kuten kaikki ovat täällä sanoneet, tämä perustajan asema on mahdollisuuksien ovi muista tämä kaikki, mitä sinulle on tänään esitetty perustajajäsenyydestä, joka on varhaisen linnun hetki saada jalkasi oveen väliin aikaisin ennen kuin kaikki muut massat liittyvät mukaan julkaisun jälkeen.
Kun lanseeraamme maailmalle, olemme asiakaslähtöinen yritys, näin ansaitsemme rahaa, koska myymme fyysisiä tuotteita, digitaalisia tuotteita ja palveluita, joten ota yhteyttä henkilöön/kaveriin joka on tuonut sinut katsomaan tätä esitelmää.

En ole rehellisesti sanottuna katunut tätä mahdollisuutta, ajattelen sitä minkä arvon se tuo minulle, en ole koskaan ollut onnellisempi ja saanut sisältöä lisää elämässäni verkossa olevan yrityksen kautta, se on kaikki mitä voin sanoa teille, tiedän, että tulevaisuuteni on hyvä ja se johtuu siitä, että tiedän suunnan, johon tämä yhtiö on menossa. Luovutan puheenvuoron Andy:lle, hän hämmästyttää sinut täysin siitä, miten luvut toimivat, mutta rakastan tätä esitystä kaverit.

Hienoa ja olet maininnut tästä, luultavasti täsmälleen sama asia: Chris oikeastaan ei ole tekninen kaveri. Sain vihjeen siitä, miten nämä tuotteet toimivat oikeudenmukaisesti sekä he rekisteröivät minulle verkkotunnuksen, rakentaa minulle verkkosivuston ja ajaa erityistä kohdennettua liikennettä verkkosivustolleni, tekevät automaattisesti myyntejä ja käsittelevät sitten vielä kaiken asiakastuen, fantastista minun ei tarvitse tehdä mitään.

Mutta annan teille esimerkin siitä, miten liiketoiminta kasvaa, en tarkalleen tiedä, miten se tulee toimimaan, tämä on vain esimerkki:

Oletetaan, kuten Mike mainitsi aiemmin, saamme todennäköisesti yli 100 miljoonaa asiakasta ensimmäisenä vuonna, mutta tulen olemaan tässä esimerkissä täysin konservatiivinen, joten sanon, että saisit vain kolme henkilöä parin viikon sisällä julkaisusta omaan organisaatioon ja siitä kestäisi jopa kolme kuukautta saada vielä seuraavat kolme lisää, sinä ja ne kolme asiakasta, kolmelle asiakkaallesi, sinä + 3

on 4, tämä kertaa 3 on 12 + 4 on 16, 16 kertaa 3 on 48 + 16 on 64 ja 64 kertaa 3 on 192 + 64 on 256 ensimmäisen julkaisuvuoden lopussa, jos teit jotakin, tai jos et tehnyt mitään ja yritys toimi tällä tavalla, että asiakaskunnassasi olisi 256 asiakasta.
En pidä myöskään sanasta rekrytointi, koska en ole hyvä siinä, jotkut kaverit ovat markkinoinnin asiantuntijoita ja osaavat saada väkeä mukaan.
Minä olen numeromies, joten olen silti pystynyt jakamaan tämä mahdollisuutta muille tuomalla jotain kavereita mukaan tähän tai lähettämällä kopion esittely videosta heille tai mikä se tapa sitten onkaan, ja tässä numeroiden voima tulee, joten jos samassa esimerkissä jaat tämän mahdollisuuden yhdeksälle muulle he tulivat ja näki tämän upean tilaisuuden ja liittyvät kanssani tälle matkalle ensimmäisen vuoden lopussa sinulla olisi 10 kertaa enemmän asiakkaita jo nyt, joka siis 10 kertaistaa tulosi vain jakamalla tämän mahdollisuuden yhdeksän muun kanssa sinulla on tällöin asiakkaita 2560 kpl ensimmäisen vuoden lopussa.

En yritä värvätä sinua, jaan vain sinulle toisen esimerkin kuten tiedätte, olen Isosta-Britanniasta sekä keskimääräinen eläkepotti täällä on 30 vuoden työstä 68897 puntaa.
Josta saa noin 3000 puntaa vuoden aikana, jotta voit oikeasti jäädä eläkkeelle, on vanhuuseläkkeesi lisäksi sosiaaliturva vuodessa noin 7155 puntaa joten suurin piirtein tulosi ovat kuukaudessa yhteensä 846 puntaa eli ei paljoa.

Nyt kuten sanoin, jos olet jakanut tämän yhdeksän muun kanssa ja sinulla on 2560 asiakasta. Jos jokainen niistä asiakkaista olisi vain yhden punnan arvoinen, joka olisi siis 2560 puntaa kuukaudessa, mikä on enemmän kuin useimmat ihmiset jotka tekevät työtä yli 30 vuotta saadakseen vain kuukausi eläkkeen joka on reippaasti alle puolet tuosta kuukausitulosta.

Toinen asia on, että me kaikki tiedämme, että opiskelu maksaa rahaa, kuten minä, muut perheet lapset, jotka menevät yliopistoon ja meidän on maksettava siitä nyt tietyllä keskiarvolla, jos haluat Isossa-Britanniassa yliopistoon se on noin 25000-30000 puntaa vuodessa, ja suurin osa siitä on yli viiden vuoden koulutus, joten 30000 puntaa ja yli viisi vuotta on 150000 punnan potti useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että jos ostat poikasi tai tyttäresi mukaan ONPASSIVE:n ja he jakavat sen yhdeksän muun kanssa heillä olisi 2560 asiakasta, mitä tahansa se todellinen kuukausitienesti olisikaan siitä, tässä esimerkissä se on 2560 puntaa joka kuukasi, joten siksi olisi syytä jakaa tämä mahdollisuus, en pidä sanasta rekrytointi, mutta se on numeroiden voima hyvät naiset ja herrat jakakaa, jakakaa tätä mahdollisuutta.
Kiitos, takaisin sinulle Chris.

Andy ennen kuin Chris pääsee aloittamaan (Minä Mike) kehun Andy:a kun hän puhuu numeroista, hän saa minut innostumaan ONPASSIVE:sta ja haluan vain sanoa pari asiaa kaikista näistä numeroista, joita Andy esimerkeissä käyttää, nämä ovat melko konservatiivisia lukuja ja ymmärrä, kun tiimisi kasvaa, kaikki tämä tulo on jäännöstuloa (toistuvaa tuloa) koska asiakkaat tulevat sisään, he käyttävät rakastamiaan tuotteita, alhaisemmilla hinnoilla, joten kaikki on jäännöstuloa (toistuvaa tuloa) niin rakennamme jäännöstuloja ja kun alat ajatella tietoja siitä, että organisaatiossasi on yli 2000 ihmistä, ja suurin osa heistä on asiakkaita jäännöstuloilla (toistuvilla tuloilla), emmekä tiedä varmasti, mitä Ash maksaa palkkiota asiakasta kohti. Mutta hän tulee olemaan hyvin antelias ja esimerkkin skenaario, jonka Andy juuri kertoi voi muuttua kuusinumeroiseksi tuloksi jopa erittäin helposti, jälleen täytyy todeta tähän väliin se on vain esimerkki, joten emme lupaa mitään, emme takaa mitään tuloja.
Menestys on kuitenkin taattu. Mutta tuo kuvaus tuloista on niin konservatiivinen, että kuusinumeroiset tulot ONPASSIVE:lla on minusta vain itsestäänselvyys jokaiselle perustajalle, joka on täällä mukana nyt, se on minun oma henkilökohtainen mielipiteeni.

Mutta kyllä, olemme todella hyvässä paikassa kaiken jäännöstulon (toistuvan tulon) suhteen ja Andy rakastan ehdottomasti numeroitasi. Eteenpäin puheenvuoro Chris:lle.

Kiitos Mike, kaverit jos katsot täällä seitsemää ihmistä eri taustoilla, – kaikki erilaisilla kokemuksilla ja olen viimeinen puhuja. Koska haluan olla viimeinen ja kerron todella nopeasti jotain, johon te kaikki samaistutte.

ONPASSIVE rakennettiin tyhjästä jotain, jota rakastan ja koska olen tämä keskiverto kaveri täällä, en siis tekninen tyyppi, olin autotyöntekijä 32 vuotta kyllä olen silti joku, mutta en päässyt koskaan huipulle, luulin olevani huipulla, mutta en päässyt, koska vaihdoin koko elämästäni pois yli 32 vuotta, jotta miehenä voin mennä töihin joka päivä joka tunti, jonka vaan pystyin tekemään, ja niin tein, en ollut huippuihminen.
Olen nyt huipulla, mutta palataan tähän asiaan tyhjästä maallikon termein, koska joskus nämä kaverit puhuvat niin suuria, että minun pitäisi saada tietosanakirja tänne selostamaan asioita.

Niin sanon tämän ihmisille jotka ovat kuin minä, joka olet siis tavallinen normaali ihminen, sanoisin ajattele näin, voit mennä kauppaan ja ostaa piirakan, tiedät jäätyneen pakastepiirakan, – se on pakastimessa, josta ostat sen tiedät, että sinulla on kiire, se piirakka ei vain ole niin hyvä, että te kaikki kyllä tiedätte sen.
Näen Miken hymyilevän, luulen, että hän tietää minne olen menossa, mutta sitten ajattelet äitiä tai isoäitiä, piirakan jonka he tekivät piirakan tyhjästä ja luoja, kuinka suusta valuu kuola, juuri tätä ONPASSIVE on kuten hyvä isoäidin piiraka, sanotaan, että isoisä Ash on parhain kotitekoinen piirakka.
Rakastan sitä, se on parasta maistaa makua joka vain ei häivy pois suusta, maku jatkuu jatkuvasti, ja niin ONPASSIVE haluaa tehdä, jossa teidän kaikkien elämä muuttuu nythän meillä kaikilla on toistuvat laskut, – miksi meillä ei olisi toistuvia tuloja joilla maksaa ne toistuvat laskut, kun kuolen, ja toivon jonain päivänä (myöhemmin kuin aikaisemmin) eläkkeestä, että kesti 32 vuotta saada 32 vuodelta eläke, muista, että saadakseen sen eläkkeen se on tehty kerrasta poikki jujulla.

Se eläke ei mene kuolemani jälkeen perheelleni, vaan Ford-autoyhtiöt sanovat hei hei. Tapa, jolla pääsimme eroon yhdestä rasitteesta okei, mutta ONPASSIVEssa jokainen näistä herroista on maininnut, että perintösi jatkuu perintösi jälkeen, vaikka olet poissa kuvioista, tästä siinä on todella kyse, ja se hämmästyttää minua, että kun menen mullan alle, Ford luultavasti kiittää vain palvelusta Chris ja sulkee eläkkeenmaksun ja se oli siinä.

ONPASSIVE antaa perheellesi edelleen sen, mitä halusit ja sait ONPASSIVE:n kautta, haluat sen sitten lapsillesi, perheelle, kenelle tahansa vaikka koiralle antaa perinnön. Perintösi (eli ts.tienaaminen) jatkuu sukupolvelta toiselle ja se perintösi kasvaa jatkuvasti, mitä Andy sanoi noista luvuista, antaa edelleen sydämen tykytyksiä minulle. Ja muista tärkein asia, jota rakastan sanoa ONPASSIVE:sta, se kaikki on tehty valmis diili.
Toistuvaa tuloa, jotka on tehty sinulle, ei rekrytointia, ei markkinointia ja lopetan puhumisen nyt, mutta muista, että isoisä Ash piirakka on maailman paras piirakka.
Tulen aina olemaan huipulla, arvostan sinua Marty, haluatko sanoa jotain muuta Marty?

En usko, mutta sanon yhden asian vieraille, että jotkut teistä näki Chrisin takana, lukee THETOP ja saatat ihmetellä, mikä huippu tämä on?
Se johtuu siitä, että olemme jo aloittaneet aiemmin 30.03.20022 ja aloitimme suoraan huipulta, – rakennus kuvassa takana on Burj Khalifa, ONPASSIVE osti (ei siis vuokrannut) rakennuksen ylimmän saatavilla olevan kerroksen ja toisenkin kerroksen ja se on maailman korkein rakennus joten virallisesti ONPASSIVE näkee kaikki muut yritykset ylempää huipulta ja anna minun muistuttaa sinua kuin Red ja muut sanoivat: Ota yhteyttä henkilöön, joka kutsui sinut katsomaan tätä esitystä, he antavat sinulle kaikki tiedot, sinun täytyy liittyä tähän ilmiömäiseen perheeseen, joksi tätä kutsun, koska näin se asia todella on!

Hei ja Kiitos Sinulle!

Lämpimästi tervetuloa mukaan ONPASSIVE toimintaan.

Lue lisää ONPASSIVE:sta

Liity mukaan ONPASSIVE toimintaan tästä

Pyydä linkki henkilöltä joka kutsui Sinut katsomaan tätä sivustoa.

Read more about ONPASSIVE in English

ONPASSIVE uuden toimiston julkaisu BURJ KHALIFA DUBAI Valoshow 30/03/2022
ONPASSIVE DUBAI:n JULKAISU TILAISUUS 30.3.2022 SUOMI Teksteillä
ONPASSIVE toimitusjohtaja Ash Mufareh haastattelu Suomi teksteilä
ONPASSIVE Mainos maailman suurimmalla näytöllä. Arabiemiirit, Dubai Mall, Ice Rink.

By admin

4 thoughts on “NÄIN MENESTYT 100% VUODESTA 2022 ALKAEN”
  1. […] Toinen asia on, että me kaikki tiedämme, että opiskelu maksaa rahaa, kuten minä, muut perheet lapset, jotka menevät yliopistoon ja meidän on maksettava siitä nyt tietyllä keskiarvolla, jos haluat Isossa-Britanniassa yliopistoon se on noin 25000-30000 puntaa vuodessa, ja suurin osa siitä on yli viiden vuoden koulutus, joten 30000 puntaa ja yli viisi vuotta on 150000 punnan potti useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että jos ostat poikasi tai tyttäresi mukaan ONPASSIVE:n ja he jakavat sen yhdeksän muun kanssa heillä olisi 2560 asiakasta, mitä tahansa se todellinen kuukausitienesti voisi olla, tässä esimerkissä se on 2560 puntaa joka kuukausi, joten siksi olisi syytä jakaa tämä mahdollisuus, en pidä sanasta rekrytointi, mutta se on numeroiden voima hyvät naiset ja herrat jakakaa, jakakaa tätä mahdollisuutta.Kiitos, takaisin sinulle Chris. Katso tästä koko esitelmä, miten tämä kaikki toimii. […]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You cannot copy content of this page