NÄIN SAAT 100% MENESTYKSEN ONPASSIVE:n AVULLA

Näin menestyt ONPASSIVE:n avulla, katso video.

Puhutaanpa webinaarialustasta, joka on tällä hetkellä tuttu Zoom webinar alusta.
ONPASSIVE:n webinaarialusta tulee olemaan O-Connect alusta joka on ylivoimainen kaikin tavoin (Zoom) webinaari alusta häpeää omaa alustaansa ja jos katsomme zoomia, tekniikka on niin vanhentunut, kun he näkevät O-Connect webinaarialustan he tulevat olemaan hyvin innoissaan.
Joten O-Connect on vain yksi tuote.

Toinen merkittävä tuote on koulutusalusta O-Cademy se on paikka, jonne opettajat voivat tulla laittaa sisältönsä sinne ja sitten opettaa sitä verkossa.

Kolmas tuote on HR-alusta O-Staff se on HR henkilöstöhallinta ohjelmisto, yritykset voivat tulla ja käyttää tätä henkilöstöresursseihinsa..

Neljäs tuote on O-Traffic, joka on liikenteen lähde jota kaikki käyttävät se on mainontaa, joka välittää mainoksia muille ihmisille saadakseen liikennettä itselleen riippumatta siitä mitä he tekevät.

Joten jos hypoteettisesti tarkastelemme vain näitä neljää markkinatuotetta ja niiden tuottamaa tuloa vuodessa se on yhteensä 830 miljardia dollaria tuloja näillä neljällä markkinaraolla joita muut yritykset palvelevat tänäänkin, myyvät niitä tuotteitaan ja ONPASSIVE tuotteet vain “räjäyttää” nämä “kaverit” pois ja tulemme mukaan ja otamme vain kymmenen prosenttia markkinoista pois kaikilta yrityksiltä, ​​jotka palvelevat näitä markkinoita tänään, meillä olisi 83 miljardia dollarin tulot.

Nyt ymmärrä, Ash Mufarah haluaa jakaa tulot sinun kanssasi ja jos olet riippumaton jälleenmyyjä ONPASSIVE:ssa kun nämä tulot alkavat tulla, luuletko sen riittävän.. ONPASSIVE alkaa huolehtia tuosta tuloksesta Sinun puolestasi.
Vain nämä neljä tuotetta, kymmeniä muitakin tuotteita tulossa, kaikki ovat ylivoimaisia tuotteita, kaikki edullisemmalla hintalapulla, se on vasta alkua.
Mutta vain näillä neljällä tuotteella ja ONPASSIVE ottaisi kymmenen prosenttia näistä markkinoista se olisi 83 miljardia dollaria.

Olemme niin loistavassa asemassa aloittaaksemme huolehtimaan tuosta tuloksesta ja siksi olemme kaikki täällä mukana, katsot ONPASSIVE:n kokonaisarvoa katsot mitä he tulevat tekemään, katsot tuotteita, asiakkaita, katsot menestystä ja omarahoitus yritystä, jossa olemme mukana se on erittäin jännittävää, mitä ONPASSIVE tekee sinulle ja jälleen näin Ash Mufarah on asettanut sen niin, että jokainen ja tuleva ONPASSIVE:n perustajajäsen tai jälleenmyyjä on onnistuja, en ole koskaan voinut sanoa noin kenestäkään muusta yrityksestä.

Ja se on niin luksusta tietää, että kun kerron jollekulle, että menestyt, Minä tiedän, että se on tosiasia, koska tiedän kuinka ONPASSIVE on rakennettu, tiedän mitä Ash Mufareh on tehnyt, tiedän tuotteiden laadun, tiedän tuotteiden määrän ja se vaikutus tulee olemaan massiivinen.

Kun ajattelet ONPASSIVE:a, voit pitää sen hyvin hyvin yksinkertaisena, voit pitää sitä omarahoituksena menestykseen.
Tuotteet ovat ylivoimaisia, asiakkaat rakastavat niitä, ja tästä syystä pelkkä volyymi, joka on tulossa, se hyödyttää minua ja Sinua.

Joten viimeinen asia, josta haluan puhua on se, kuinka saamme palan kakusta, emme takaa mitään, mutta minä haluan sinun ymmärtävän, kuinka meille maksetaan kuvitellaan tässä esimerkissä vaikka provisiolla oleva myyntihenkilö, joka työskentelee jossain yrityksessä joka tekevät kaupan, he tekevät yrityksenä sadan dollarin myynnin ehkä myyjä tienaa kymmenen prosenttia joka tekisi kymmenen dollaria siitä 100 dollarin myynnistä.

ONPASSIVE tuo kaiken myynnin meille reaaliaikaisesti.
Ei vain sitä, vaan he myös rakentavat jokaista organisaatiotamme asiakkaiden, mutta riippumattomien jälleenmyyjien kanssa IT-tuotteilla.
Kun menemme maailmanlaajuiseen lanseeraukseen ja kun ajattelet niin, kun tulet ONPASSIVE:n sinulla on oma organisaatiosi, “yrityksesi”.

ONPASSIVE tuo lisää riippumattomia resursseja IT-tuotteillaan, se on sama kuin yksittäinen myyjä
jolla on erittäin suuri myyntialue ja erittäin suuri markkina-alue, jota he tarvitsevat palveluun myyntiin ja ne tuovat myyntivoimaksi tällöin lisää henkilöitä.

ONPASSIVE:lla se on sama asia nämä tulevat menestyjä ihmiset tulevat organisaatioon mukaan ja kun myynti tulee jälleen, ONPASSIVE tekee kaiken tämän automaattisesti ja kun automaattinen myynti tulee ja saat palan kakusta, koska asiakkaat ovat myyntialueellasi, he ovat organisaatiossasi, joten et vain saa menestystä siitä, mitä ONPASSIVE tekee hyväksesi, vaan sinulle annetaan pala kakusta myös siitä, mitä ONPASSIVE tekee näille muille organisaatiossasi ja kaikille siinä organisaatiossa mukana oleville.
Tuon takia tulos voi kasvaa erittäin hyvin sekä nopeasti ja muista aina 100 % automatisoitu ONPASSIVE tekee tämän meille kaikille.

Ja kun katsomme volyymia ja potentiaalia.
Mitä ONPASSIVE saa ensimmäisenä vuotena uskomme, että ONPASSIVE tuo 100 miljoonaa
asiakasta ensimmäisenä vuonna, mitkä eivät ole riippumattomia jälleenmyyjiä vaan asiakkaita
uskon, että se tulee olemaan paljon enemmän, mutta pidämme sen erittäin hyvin konservatiivisena ja kun ajattelee noin tietynlainen volyymi tulee palvelemaan meitä kaikkia ja tietty prosentti niistä henkilöistä, jotka saavat organisaatiossasi paikan he ovat vain todella todella hyvässä paikassa joten ONPASSIVE:sta katsottuna olemme globaali laillinen yritys, tänään olemme yli 200 maassa.

Ei ole rajoituksia sille, mitä ONPASSIVE:ssa voit ansaita.
Kun katsomme ONPASSIVE:a pidä mielessä AI tekoälyn, joka tekee yrityksestäsi 100% automatisoidun.
Ja sitten aina kun ajattelet ONPASSIVE:a, pidä mielessä työskentelet henkilön kanssa joka välittää sinusta: Ash Mufareh hänellä on todella hyvä sydän, hän ei välitä kuinka paljon rahaa hän aikoo ansaita, hän välittää siitä, että Sinä menestyt.
Ash Mufarah tulee olemaan erittäin menestyvä ja tienaa paljon rahaa, mutta hänen itsensä tienaaminen on toistaiseksi alimpana hänen omalla listallaan, hän haluaa Sinun menestyvän ja näin ONPASSIVE:ssa asiat on perustettu.

Nyt ONPASSIVE on massiivinen joten tule sisään. Suosittelen aina tulemaan mukaan.

Olemme menossa globaaliin mainoskampanjan lanseeraukseen 20.11.2022

Lue lisää ONPASSIVE:sta

Liity mukaan ONPASSIVE toimintaan tästä

Read more about ONPASSIVE in English

You need O-Mail first to login ONPASSIVE ecosystem.
You can get free O-Mail by
putting contact information in this list

Author’s rights and trademarks and patents belong to their rightful owners. See the official information on the ONPASSIVE page. This site is private.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

You cannot copy content of this page

wpDiscuz
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x