ONPASSIVE Oletko Saaja vai Pelkästään Maksaja

Nyt näissä allaolevissa esimerkissä ei luvata mitään tiettyjä tuloja.

Sain vihjeen siitä, miten nämä tuotteet toimivat oikeudenmukaisesti sekä ONPASSIVE rekisteröi minulle verkkotunnuksen, rakentaa minulle verkkosivuston ja ajaa erityistä kohdennettua liikennettä verkkosivustolleni, tekevät automaattisesti myyntejä ja käsittelevät sitten vielä kaiken asiakastuen, fantastista minun ei tarvitse tehdä mitään.

Mutta annan teille esimerkin siitä, miten liiketoimintasi voisi kasvaa, en tarkalleen tiedä, miten se tulee toimimaan, tämä on vain esimerkki:

Oletetaan, kuten Mike mainitsi aiemmin, ONPASSIVE saa todennäköisesti yli 100 miljoonaa asiakasta ensimmäisenä vuonna, mutta tulen olemaan tässä esimerkissä täysin konservatiivinen, joten sanon, että saisit vain kolme henkilöä parin viikon sisällä julkaisusta omaan organisaatioon ja siitä kestäisi jopa kolme kuukautta saada vielä seuraavat kolme lisää, sinä ja ne kolme asiakasta, kolmelle asiakkaallesi, sinä + 3

on 4, tämä kertaa 3 on 12 + 4 on 16, 16 kertaa 3 on 48 + 16 on 64 ja 64 kertaa 3 on 192 + 64 on 256 ensimmäisen julkaisuvuoden lopussa, jos teit jotakin, tai jos et tehnyt mitään ja yritys toimii tällä tavalla, että asiakaskunnassasi olisi 256 asiakasta.

En pidä myöskään sanasta rekrytointi, koska en ole hyvä siinä, jotkut kaverit ovat markkinoinnin asiantuntijoita ja osaavat saada väkeä mukaan.

Numeroiden voima

Minä olen numeromies, joten olen silti pystynyt jakamaan tämä mahdollisuutta muille tuomalla jotain kavereita mukaan tähän tai lähettämällä kopion esittely videosta heille tai mikä se tapa sitten onkaan, ja tässä numeroiden voima tulee, joten jos samassa esimerkissä jaat tämän mahdollisuuden yhdeksälle muulle he tulivat ja näkivät tämän upean tilaisuuden ja liittyvät kanssani tälle matkalle.

Ensimmäisen vuoden lopussa sinulla olisi 10 kertaa enemmän asiakkaita jo nyt, joka siis 10 kertaistaa tulosi vain jakamalla tämän mahdollisuuden yhdeksän muun kanssa sinulla on tällöin asiakkaita 2560 kpl ensimmäisen vuoden lopussa.

EI rekrytointia tulevaisuus pitää olla mielessä

En yritä värvätä sinua, jaan vain sinulle toisen esimerkin kuten tiedätte, olen Isosta-Britanniasta sekä keskimääräinen eläkepotti täällä on 30 vuoden työstä noin 68897 puntaa.

Josta saa noin 3000 puntaa vuoden aikana, jotta voit oikeasti jäädä eläkkeelle, on vanhuuseläkkeesi lisäksi sosiaaliturva vuodessa noin 7155 puntaa joten suurin piirtein tulosi ovat kuukaudessa yhteensä 846 puntaa eli ei paljoa.

Nyt kuten sanoin, jos olet jakanut tämän yhdeksän muun kanssa ja sinulla on 2560 asiakasta.
Jos jokainen niistä asiakkaista olisi vain yhden punnan arvoinen, joka olisi esimerkissäni siis 2560 puntaa kuukaudessa, mikä on enemmän kuin useimmat ihmiset jotka tekevät työtä yli 30 vuotta saadakseen vain kuukausi eläkkeen joka on reippaasti alle puolet tuosta kuukausitulosta.

Toinen asia on, että me kaikki tiedämme, että opiskelu maksaa rahaa, kuten tiedetään, perheet lapset, jotka menevät yliopistoon ja meidän on maksettava siitä tietyllä keskiarvolla.

Isossa-Britanniassa yliopistoon meneminen on noin 25000-30000 puntaa vuodessa, suurin osa siitä on yli viiden vuoden ajan, joten 30000 puntaa * viisi vuotta on 150000 puntaa.

Useimmat ihmiset eivät tätä ymmärrä. Jos ostat poikasi tai tyttäresi mukaan ONPASSIVE:n ja he jakavat tämän mahdollisuuden yhdeksän muun kanssa heillä olisi 2560 asiakasta. Mitä tahansa se todellinen kuukausitienesti voisi olla, tässä esimerkissä se on 2560 puntaa joka kuukausi.

Joten siksi olisi syytä jakaa tämä mahdollisuus, en pidä sanasta rekrytointi. Mutta se on tämä numeroiden voima hyvät naiset ja herrat jakakaa, jakakaa tätä mahdollisuutta
Kiitos, takaisin sinulle Chris. Katso tästä koko esitelmä, miten tämä kaikki toimii.

Vastuuvapauslauseke

*Ylempänä on muutamia esimerkkejä, jotta saat pienen ajatuksen toistaiseksi vahvistamattomasta palkkiorakenteesta.
*Yritys ja me (Automatic Earning) emme lupaa tiettyjä tulomääriä kenellekkään.
*Menestyminen perustajajäsenille on ainakin taattu yrityksen toimesta, menestyminen voi olla myös taattu liiketoiminnan julkaisun jälkeen mm. itsenäisille jälleenmyyjille jotka tekevät tästä mahdollisuudesta erikseen oman henkilökohtaisen päätöksen
sä.
*Tuloille ja tienaamiselle yrityksen kautta ei ole rajoja.
*Tekoäly hoitaa tienaamisen puolestasi (kun se toiminto on ensin aktivoitu maksua vastaan), voit myös itse vaikuttaa tuloihin positiivisesti ja kutsua tähän muita mukaan
, jotka aktivoivat tekoälyn toimimaan heidän puolesta tai yhdessä heidän kanssa, tällöin tienaat mm. komissioita itsellesi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan ONPASSIVE toimintaan.

Lue lisää ONPASSIVE:sta

Liity mukaan ONPASSIVE toimintaan tästä

Pyydä linkki henkilöltä joka kutsui Sinut katsomaan tätä sivustoa.

Read more about ONPASSIVE in English

ONPASSIVE uuden toimiston julkaisu BURJ KHALIFA DUBAI Valoshow 30/03/2022
ONPASSIVE DUBAI:n JULKAISU TILAISUUS 30.3.2022 SUOMI Teksteillä
ONPASSIVE toimitusjohtaja Ash Mufareh haastattelu Suomi teksteilä
ONPASSIVE Mainos maailman suurimmalla näytöllä. Arabiemiirit, Dubai Mall, Ice Rink.

By admin

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You cannot copy content of this page