ONPASSIVE perehdytys miten pääset sisälle ja mitä sen jälkeen tapahtuu

ONPASSIVE - We Are In It To Win It - Automatic Earning

Parin viime viikon aikana minulla on ollut melko monta perustajaa, jotka ovat kysyneet minulta kysymystä siitä, miten aiomme tulla ONPASSIVE:n?

Kun ONPASSIVE menee tuotelanseeraukseen globaaleille markkinoille, hyvä kysymys ja toinen kysymys, joka heillä on minulle, kuinka aiomme kasvattaa liiketoimintaamme, ja haluan vastata näihin kahteen kysymykseen erittäin nopeasti, kun ajattelemme ONPASSIVE:n perehdytysprosessia.

Kuinka perustajat tulevat ONPASSIVE:n, ennen kuin Toimitusjohtaja Ash vie tuotelanseeraukseen globaaleille markkinoille, hän lanseeraa ONPASSIVE:n ensin perustajille ja tulemme sisään ONPASSIVE:n ja uskon, että meidän on ostettava tuotepaketti nyt, jotta voimme tehdä sen, luulen, että meidän on kirjauduttava sisään omaan ONPASSIVE-taustatoimistoomme, ei siis O-Founders-taustatoimistoomme, vaan juurikin ONPASSIVE-taustatoimistoomme ja Ash on maininnut meille parin viime viikon aikana asioista hieman mutta luulen, että kirjaudumme sisään tuohon takatoimistoon ja uskon, että tuotepaketteja tulee olemaan useita ja meidän on valittava yksi ja ostettava paketti, se on ollut hieman epäselvä tarkalleen, miten se toimii, mutta näin luulen, että se toimii:

Ja annan sinulle toisen myös skenaarion täällä vain sekunneissa, mutta uskon, että meidän on mentävä sisään, meidän on valittava paketti, siellä on tuotepaketteja, ostamme paketin en tiedä mitä kustannukset tulevat olemaan, luulen, että siellä on kolme tai neljä, ehkä jopa viisi pakettia, jotka tulemme näkemään, ostamme paketin, aion ostaa korkeimman hintapaketin miksi? Koska:

Tässä paketissa on enemmän liikennettä, aina kun saat enemmän liikennettä, se auttaa yrityksesi kehitystä kasvamaan nopeammin ja pääsemään siihen paikkaan, jossa olet taloudellisesti riippumaton nopeammin, joten ostan korkeimman hintapaketin, kun se tapahtuu, menemme takatoimistoon napsautamme painiketta, josta tulemme itsenäisiksi jälleenmyyjäksi IT-tuotteille.
Syy siihen, miksi haluamme tulla itsenäiseksi jälleenmyyjäksi, on IT-tuotteet, ja se on termi tänään, Ash saattaa muuttaa tätä termiä, mutta tänään se on IT-tuotteiden itsenäinen jälleenmyyjä, jonka haluamme ja painamme tätä painiketta, koska silloin saamme tuotepaketin ja ONPASSIVE aikoo tehdä töitä jokaisen meidän puolesta, he rakentavat markkinointialustan meille heti, johon he aikovat ohjata liikennettä ja tuoda potentiaalisia asiakkaita Sinulle joten se on prosessi, joka tulee tapahtumaan.

Mutta tässä on toinen skenaario, joka voi tapahtua, on mahdollista, että kun tulemme sisään ja tulemme ONPASSIVE:n, menemme omaan ONPASSIVE-taustatoimistoomme, meidän on ostettava yksittäisiä tuotteita, ehkä O-Connect tai joitain muita tuotteita, jotka maksavat meille jokainen erikseen, mielestäni ensimmäinen skenaario on luultavasti realistisempi, mutta Ash saattaa tulla ja sanoa, että kuuntele kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on tulla ja ostaa O-Connect tai jokin muu tuote ja olet aktivoitu ONPASSIVE:n napsauta painiketta tule itsenäiseksi jälleenmyyjäksi ja sitten ONPASSIVE menee tekemään työtä puolestasi, joten se tulee olemaan yksi niistä skenaarioista, se on hieman epäselvä juuri nyt, mutta tulee olemaan hyvin yksinkertainen prosessi, tule sisään ja aktivoi ONPASSIVE tilisi.
ONPASSIVE Mr. Mufareh on tehnyt tästä erittäin yksinkertaisen, se ei ole iso juttu, että kaikki voivat tehdä tämän, olet mukana kaikessa ONPASSIVE:ssa, joten sinun ei tarvitse huolehtia prosessista, se tulee olemaan hyvin yksinkertaista.

Luulen, että herra Mufareh jakaa sen kanssamme seuraavien seitsemän tai kymmenen päivän aikana, koska olemme pääsemässä hyvin lähelle maailmanlaajuisten markkinoiden tuotelanseerausta, tiedämme, että 20. marraskuuta 2022 on erittäin suuri päivä, me kaikki tiedämme perustajajäseninä, että hänen on tehtävä tiettyjä asioita, hänen on tuotava perustajat ensin sisään, ennen kuin hän tuo asiakkaita sisään ympäri maailmaa, jotka on seuraavassa vaiheessa hyvin pian edessämme, jotta hän tietää mitä tekee, hän tietää ajan, jonka hän tarvitsee siihen, ja herra Mufareh aikoo selittää kaiken tämän meille, se ei tule olemaan vaikeaa, se tulee olemaan hyvin yksinkertaista kaikille.
Joten jos olet yksilö, tai olet perustaja, joka ei ole aivan varma, miten tehdä mitään näistä asioista, älä huoli siitä, se tulee hyvin selväksi seuraavan mielestäni viikon tai 10 päivän aikana, ja luulen, että käynnistämme julkaisun hyvin nopeasti sen jälkeen ja se voi olla missä tahansa tuossa aiemmin mainitussa aikataulussa, tulet sisään ja aktivoi ONPASSIVE-tilisi se tulee olemaan pala kakusta.

Kaikki voivat tehdä sen nyt, sinun on tehtävä muutama asia, kun tulemme sisään ja aktivoimme tilimme, joten sinun on lopuksi tehtävä tunnistautuminen O-Wallet (lompakkoa) näitä siirtoja varten, jotta voit saada menestyksesi ulos ja laittaa sen sinne, missä haluat sen olevan.
Menestyksen saamisesta ONPASSIVE:sta taskuusi ja muuten Ash haluaa sinun menestyvän huolehtiaksesi, että hoidat ne taloudelliset huolet, joita monilla meistä on.

Kehitämme sisältöä, jonka jaamme kaikkien muiden kanssa, ja tämä sisältö antaa sinulle tavan saadaksesi muita tulemaan imaiseksi O-Mailiin tai kokeilemaan O-Connectia tai mihin tahansa ekosysteemissä olevista O-tuotteista, teemme videoita paitsi ilmaisista tuotteista myös maksullisista tuotteista, kuten O-Connect, joten se on toinen tapa lisää siihen mitä ONPASSIVE aikoo tehdä puolestasi rakentaaksesi yrityksesi nopeammin päästäksesi siihen paikkaan, jossa täytät tarvitsemasi taloudelliset tarpeet ja sinulla on lopulta se taloudellinen vapaus, jonka me kaikki haluamme, joten teemme myös pienen osan siitä ja jaamme videon, kun saamme sen valmiiksi ja laitamme sen esiin ja olet enemmän kuin tervetullut käyttämään sitä. Löydät sen sitten täältä sivustolta.

Puhutaanpa numeroista vain hyvin nopeasti, kaikki rakastavat kuulla numeroista, enkä aio mennä liian syvälle tähän, se olisi toinen 20 minuutin video, mutta olen tarkastellut numeroita viimeisten luultavasti 30 päivän aikana, enkä välitä siitä, mistä tulit ONPASSIVE:n, oletko viimeinen perustaja, ensimmäinen perustaja missä tahansa välissä olet tässä ainutlaatuisessa asemassa ja annan tästä yhden esimerkin marraskuussa 2022 kaikki perustajajäsenet kuten tiedämme, että maailman jalkapallo-ottelut on tulossa pian MM-kisoissa ja ONPASSIVE mainostaa niiden yhteydessä, se tulee ilmi noin 5.6 miljardille ihmiselle.

Uskon, että  tämän turnauksen aikana sata miljoonaa ihmistä tulee ONPASSIVE:n ekosysteemiin, he eivät todennäköisesti osta mitään heti, heistä ei ehkä tule itsenäisiä jälleenmyyjiä heti, mutta he tulevat ekosysteemiin mukaan ja ajan myötä jokainen heistä tulee sisään ja ostaa jotain ONPASSIVE-myynti menee perustajajäsenen kautta, entä jos 100 miljoonaa asiakasta, jotka tulevat ONPASSIVE-palveluun, he kaikki ostavat jotain, joka antaisi jokaiselle perustajajäsenelle noin 100 henkilöä organisaatioosi ajan myötä, jos ymmärrät ONPASSIVE:n rakenteen, ymmärrät mitä tämä määrä ONPASSIVE:n tulevia ihmisiä tekee jokaiselle ONPASSIVE-yksilölle.
ONPASSIVE on juuri tehnyt ilmiömäisen suuren työn, en voi uskoa, mitä he ovat kehittäneet ja mitä aiomme esitellä maailmalle, se on todella aivan mahtavaa.

Kun ajattelet kaikkia näitä asioita ja sitten ajattelet ONPASSIVE neroa, se on Ash Mufarehin hänen  matemaatikoidensa ja teknologiatiiminsä Hyderabadissa, miten se vaikuttaa meihin, se tulee olemaan niin positiivinen me muutamme elämiä, elämäsi on muuttumassa suurilla tavoilla ja se pieni skenaario, jonka juuri annoin sinulle, on murto-osa siitä, mitä sinulle ja minulle perustajajäseninä on tulossa ja mitä minä puhuin aiemmin, se muuttaa elämäsi, se muuttaa elämäsi taloudellisesti ikuisesti, mutta mitä kaikkea muuta on tulossa, se vain räjäyttää tajuntasi.

Pikaohje, tarvitset ilmaisen O-Mail sähköpostiosoitteen päästäksesi sisään meidän ONPASSIVE:n ekosysteemiin ja tämän ilmaisen sähköpostin..
Saat ilmaisen huipputurvallisen sähköpostiosoitteen ennenkokemattomilla ominaisuuksilla tämän linkin kautta ilmoittamalla nimesi listaan.
– Otamme yhteyttä listalle ilmoittautuneisiin (antamaasi sähköpostiin) julkaisu hetkinä ja pääset heti mukaan maailman kovimpaan juttuun ja ilmaiseksi.
Valmistaudu muuttamaan elämäsi parempaan suuntaan.

You need O-Mail first to login ONPASSIVE ecosystem.
You can get free O-Mail by putting contact information in this list

Author’s rights and trademarks and patents belong to their rightful owners. See the official information on the ONPASSIVE page. This site is private.

Tarvitset ensin O-Mailin kirjautuaksesi ONPASSIVE-ekosysteemiin.
Saat ilmaisen sähköpostin laittamalla yhteystiedot tähän listaan

Tekijänoikeudet ja tavaramerkit ja patentit kuuluvat niiden oikeutetuille omistajille.
Katso viralliset tiedot ONPASSIVE-sivulta. Tämä sivusto on yksityinen.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

You cannot copy content of this page

wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x