No success. Changing Attitudes. New concept is here.

Hei kaikki, nyt on 05.04.2022

Mike selittää sinulle tänään bisneksestä, johon uskon, ja eniten meistä minä olen ollut verkossa vuodesta 2004 nyt 18 vuotta, niistä vuosista etsin 15 vuotta tätä yritystä ja suurin osa myös teistä, jos tulit verkkoon ja halusit ansaita rahaa verkossa kuten useimmat meistä ja jos olet ollut siinä milloin tahansa mukana, sinä kamppailet voinko sanoa sen ja tietää sen, että ehdottomasti voin, koska tiedän. 

En tehnyt penniäkään olin yksi niistä ihmisistä monta vuotta verkossa, kuten muut 98%, 99% ihmisistä vaikka tein mitä piti. Minun piti liittyä yritykseen, joka tuli kertomaan sinulle hanki ensimmäiset sata mukaan ja se oli sama vastaus joka kerta. Pääset sisään, he antavat sinulle kauniin verkkosivuston joissakin tapauksissa replikoidun verkkosivuston ja he sanovat mene ja jaa se kaikkien tuntemiesi kanssa, – joten kun olet päässyt ystäviesi luo ja he eivät enää puhu sinulle, minne menet?

No sitten tiedät, että voit mennä yksin mainostamaan ja maksaa satoja dollareita ja saatat saada yhden rekisteröinnin, mahdollisuudet ovat hyvin heikot suurimman osan ajasta he ovat vain ihmisiä, jotka tekevät samaa kuin sinä, he haluavat myös ansaita rahaa verkossa, näin vuodesta 2004 meni noin 10 – kahdeksan vuotta. Sen jälkeen tapasin Miken ja Danin ja me muodostimme oman tiimin ja luojan kiitos me kaikki työskentelimme toistemme vahvuuksien mukaan ja aloimme rakentaa tiimejä ja opimme markkinoimaan Facebookissa, Twitterissä, missä tahansa sosiaalisen median alustalla ja rakensimme tuhansia tiimejä ja me luulimme, että saavutimme sen, että nyt meillä on maagiset ainesosat ansaita rahaa verkossa, tässä on juuri se ongelma..

Jotta voit rakentaa tiimin, johon tuot ihmisiä, ja arvaat, että he ovat samassa tilanteessa kuin sinä olit kun tulit sisään, hekään eivät osaa markkinoida, he ovat jo häirinneet ystäviään ja perhettään tarpeeksi, että muut eivät kuuntele Sinua enää ja he ovat tehneet myös vähän soolomainoksia ja seuraavaksi asia, jonka tiedät kuukausi myöhemmin, he alkavat lopettaa nopeammin, kuin tuot uusia ihmisiä mukaan. Joten se on noidankehä ja teemme sitä yhä uudelleen ja uudelleen. En tiedä, miksi teemme niin?
En tiedä miksi luulet, että toivomme ehkä jonain päivänä, että iskemme siihen taikuuteen, mitä luulemme sen olevan ja kaikki asettuu paikoilleen eli rakenna ja kouluta tiimi, joka pysyy, ansaitset rahaa ja tiimi ansaitsee rahaa, tuotteet ovat fantastisia ja olemme olevinaan fastasiamaailmassa, mutta se ei ole totta, sitä ei tapahdu ja noin kolme vuotta sitten törmäsin tähän yritykseen, joka iski syvälle tajuntaan.

Tunsin Red:n ja hänen parinsa Peter:n, luotin heihin ja olimme olleet yhteistyössä ennenkin ja kysyin heiltä, mitä he tekevät, ja he kertoivat minulle tästä yrityksestä, (josta Mike jakaa tietoja Sinulle pian) ja minulla oli mielessä muutamia kysymyksiä, joihin minun piti saada vastauksia tai en aikonut edes tehdä sitä aluksi, koska olin tehnyt liian kauan liiketoimintaa verkossa, mutta puhuimme jopa sellaisen yrityksen luomisesta, jossa on joku mies, joka maksoi niin paljon rahaa ja tekee samalla hyvää, näin törmäsin yritykseen, jossa meidän ei tarvitse tehdä tylsiä ja aikaa vieviä asioita..

Minun täytyy tehdä se ja kysyin heiltä, onko siellä automaattiset toiminnot?
ja ihmisten ei tarvitse siis värvätä?
Kuten usein täytyy tuoda ihmisiä, jotta voi ylipäätään ansaita rahaa, tämä ei olisi ollenkaan enää mielekästä, meidän on siis rakennettava vähintään verkkosivusto?
Ei tarvitse, heillä on automaattiset toiminnot. Ajattelin, että voi luoja, tiedän nyt, että se on 100% automatisoitua. Tuotteet ovat jotain uutta he yrittävät vakuuttaa ihmiset siitä, että ihmiset tarvitsevat sitä enemmän kuin mitään muuta, ne ovat tuotteita, jotka ovat jo jotenkin olemassa olevia, paitsi nämä tuotteet on rakennettu alusta alkaen tyhjästä uuden huipputeknologian avulla sekä vielä sisäänrakennettu tekoälyn toiminnallisuus ja se on 100% automatisoitu, kun lasket kaiken sen yhteen, – olisin ollut idiootti, jos olisin sanonut ei!

Nyt ihmettelen, mikä tämä kauneus maksaa minulle, koska toistaiseksi se kuulostaa joltain jota olen etsinyt koko elämäni ja he kertoivat minulle tämän edullisen hinnan ja lähdin mukaan, en edes epäröinyt, vieläpä erittäin edullinen hinta. Ja siinä se oli.

Luovutan puheenvuoron Mikelle, jotta hän voi jakaa kanssasi esityksen sisällön. Lue tästä koko esitelmä.

Lue lisää ONPASSIVE:sta

Liity mukaan ONPASSIVE toimintaan tästä

Pyydä linkki henkilöltä joka kutsui Sinut katsomaan tätä sivustoa.

Read more about ONPASSIVE in English

ONPASSIVE DUBAI:n JULKAISU TILAISUUS 30.3.2022 SUOMI Teksteillä
ONPASSIVE toimitusjohtaja Ash Mufareh haastattelu Suomi teksteilä
ONPASSIVE Mainos maailman suurimmalla näytöllä. Arabiemiirit, Dubai Mall, Ice Rink.

By admin

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You cannot copy content of this page